درباره ی شرکت
پیشوند نانو در کلمه ی نانو تکنولوژی به معنای یک میلیاردم (1×10-9) است . نانو تکنولوژی با ساختارهای متنوعی از مواد سرو کار دارد که ابعادی از محدوده ی یک میلیاردم متر دارند . هر چند کلمه ی نانو تکنولوژی نسبتا جدید است، لیکن ابزارهای مفید و ساختارهایی با ابعاد نانومتری از دیرباز وجود داشته اند و در حقیقت قدمت آنها به شروع حیات روی کره ی زمین بر می گردد . جانوران نرم تن صدف دار و حلزون ، صدف های بسیار سختی را می سازند که دارای سطوح داخلی رنگین کمان مانند هستند . این صدف ها با آرایش دادن کربنات کلسیم در واحدهای نانو، ساختاری بسیار محکم که بوسیله ی چسبی ساخته شده از ترکیب کربوهیدرات – پروتئین به یکدیگر متصل می شوند این حالت را بوجود می آورند . صدف ها یک دلیل تجربی و طبیعی بر این مطلب هستند که ساختارهای بدست آمده از نانو ذرات می توانند بسیار محکمتر از ساختارهای عادی باشند .
مشهور است که در قرن چهارم پس از میلاد شیشه سازان رومی شیشه هایی حاوی فلزات نانو سایز میساختند . جام لیکورگوس که منقوش به تصویر مرگ پادشاه لیکورگوس است ، از شیشه ی آهکی کربنات سدیم ساخته شده و حاوی نانوذرات طلا و نقره می باشد . وقتی که منبع نور داخل این جام قرار گیرد ، رنگ جام از سبز به قرمز پر رنگ تغییر می کند . تنوع فوق العاده ی رنگ های زیبا در پنجره های کلیساهای جامع قرون وسطی ، بدلیل وجود نانو ذرات فلزی در این شیشه ها بوده است.
اهمیت بالقوه ی خوشه ها ( کلاسترها ) توسط یک شیمیدان ایرلندی با نام رابرت بویل تشخیص داده شد و در کتابش( شیمیدان شکاک ، انتشار 1661) از آن سخن به میان آورد . در آن کتاب بویل عقیده ی ارسطو را مبنی بر اینکه ماده از چهار عنصر ( خاک ، آتش ، آب و هوا) تشکیل شده، مورد نکوهش قرار داد ، در عوض پیشنهاد کرد: ذرات ریزی از مواد به روش های مختلف ترکیب می شوند تا چیزی به اسم کورپسل ها ( بخش های بسیار کوچکی از یک ماده) را شکل دهند. او به جرم های بسیار ریز یا خوشه هایی اشاره می کند که بسادگی به ذراتی که از آنها ساخته شده اند، فروپاشیده نمی شوند . در سال 1857 مایکل فارادی مقاله ی خود را در Philosophical Transactions of the Royal Society منتشر نمود . دراین مقاله او تلاش کرده بود چگونگی تاثیر ذرات فلزی بر رنگ پنجره های کلیسا را توضیح دهد .
به هر حال تا سال 1980 روش های مناسبی برای تولید نانو ساختاره به ظهور نرسیده بود . این روش های جدید ، افزایش قابل توجهی در فعالیت های تحقیقاتی ایجاد کرده و منجر به پیشرفت های چشمگیری در این زمینه شد . در سال 1981 روشی برای ساخت خوشه های فلزی ابداع شد . در سال 1996 تعدادی از موسسات دولتی به ریاست بنیاد علوم ملی ، متقبل سنجش وضعیت جهانی گرایش ها ، تحقیقات و توسعه در زمینه ی علوم و فناوری نانو شدند ؛ و بدین شکل در این سال بنیاد علمی و تحقیقاتی نانو تکنولوژی در جهان تاسیس گردید . تا کنون دستاوردهای زیادی در حوزه های صنعتی از جمله : الکترونیک ، خودرو، نساجی ، نفت ، گاز ، پتروشیمی و صنعت ساختمان و … به وسیله ی فناوری نانو بدست آمده است .
علم و فناوری نانو و نانو تکنولوژی عبارتست از: توانایی بدست گرفتن کنترل ماده در ابعاد نانو (یعنیدر ابعاد حدود یک میلیونیم میلی متر) و بهره برداری از خواص و پدیده های این بُعد مواد . فناوری نانو به جای رقابت با فناوری های موجود مسیر رشد آنها را در دست گرفته و آنها را یکپارچه و کامل خواهد کرد. نانو تکنولوژی می تواند مواد را در حد مولکول و با خلوصهای متفاوت و چینشهای نظام یافته و هوشمند تولید کند و ذرات را به نظام خاص و مورد نظر در آورد که باعث بروز خواص و قابلیتهای جدیدی از مواد می شود و می تواند تحولی عظیم را در زندگی بشریت ایجاد کند . دنیا درمعرض یک انقلاب اجتماعی تسریع شده و قدرتمند است که ناشی از علم نانو تکنولوژی است و باعث می شود کالاهای مصرفی با قدرت و دوام بیشتر و همچنین هزینه بسیار کمتر تولید شوند. مصرف انرژی و سوختهای فسیلی به شدت کاهش می یابد .اَبَر کامپیوترهایی بسیار قوی و بسیار کوچک و کم مصرف در ابعاد سلولی تولید می گردد ، سلاحهای سبکتر ،قویتر، هوشمند و دوربردتر ساخته می شود. بیماریهای لاعلاج در حد سلولی به راحتی و بدون عوارض ناشی از داروهای فعلی درمان می شوند . بیماریهای ارثی و ژنتیکی ، پیوند اعضا و اعصاب و غیره با ورود نانوداروها درمان می شوند ؛ آلودگی های زیست محیطی به شدت کاهش یافته و باقی مانده آن به راحتی قابل کنترل و احیا مجدد می باشند.مواد جدید و ابزارهای پیچیده جدید بسیار کارآمد با قابلیتهای خاص و هوشمندتر به راحتی تولید می گردند.