درباره ی شرکت
انسان به اندیشیدن خویش، انسان است. امام علی (ع)
آموزش حلقهی گمشده ایست از زنجیره طراحی، نظارت، اجرا، راهبری، نگهداری و تعمیر. چه بسیار پروژههایی که در پایان خود، هیچکس را راضی نمیسازد. نه کارفرما، نه پیمانکار و نه طراح. هیچ یک حاصل را با آنچه در ذهن خود ساختند یکسان نمییابند. بهراستی مشکل از کجاست؟ آیا صحیح است با حدس و خطا سعی در آموختن نماییم؟ حالا که در قلمرو مهندسی امروزی، میلیونها کد استاندارد و صدها صفحه جزئیات و هزاران تجربه مبدل گشته به قانون منتشر شده است. میتوان در جمعهایی این تجربیات و قوانین و مطالعات فردی را به اشتراک گذارد.
با کمترین زمان، بیشترین بهره.
روش آموختن در کلاس چنین مزیتی دارد. خوشبختانه رنسانس آموختن در کشور ما مدتی است که آغاز و منابع چاپی مناسبی منتشر و انتقال اطلاعات رایج و مرسوم گشته است. از همین روست که عدهای از دوستان و همکاران شما مصمم گشتهاند که کاشانهای را بنا نهند تا مهد دانش مهندسی گردد. بی شک هر کاشانهای را استحکامی لازم است که تلاش نمودهایم شایسته و بایسته باشد. اساتید دورهها مهندسانی خبره و با تجربههای گران سنگ علمی و عملی هستند. برخی صاحب تالیفات ارزشمند و برخی مدرس دانشگاه نیز میباشند. سعی شده است که در تمامی دورهها نرمافزارهای مرتبط تدریس شود. جزوات، کتابها و نرمافزارها به صورت بستهای مکمل با گفتگوها و مباحث مطروحه در کلاسها، تنظیم و ارایه میشوند. باشد که همه ما در این کاشانه دانستههای خود را به اشتراک گذاریم و بدانیم که چقدر نمیدانیم.
ما چگونه ما شدیم؟
گروه فنی مهندسی کاشانه در کنار فعالیت حرفهای خود و با تکیه بر دانش و تجربه موفق اعضا و باتوجه به میل فراوان بنیانگذاران خود به امر آموزش، فعالیت خود در زمینه آموزش را در سال 1387 به صورت غیر رسمی و در سال 1388 به صورت رسمی آغاز نمود و با تاسیس آموزشگاه مهندسی کاشانه، تصمیم گرفت تا محلی برای اشتراکگذاری تمامی دانش مهندسی کشور فراهم نماید.
اعضای کادر فنی، آموزشی، تکنسینها و مهندسان شاغل، افرادی پویا، دارای بنیۀ علمی و عملی قوی و دارای سابقهای موفق و درخشان در رشتههای مختلف میباشند که تمامی این تجربیات علمی و عملی خود را در این مجموعه به اشتراک گذاردهاند و میکوشند که هر روز را بهتر از دیروز و فردا را بهتر از امروز سازند. شناخت جامع و مناسب از استانداردهای علمی و عملی داخلی و خارجی، مطالعات مستمر و تحقیقات کاربردی، گوشهای از اشتیاق فراوان آنان به ارایه کارهایی بینقص و عاری از عیب میباشد. با وجود این، همواره میل به آموختن و تعلیم در آنان شعلهور است و میکوشند که درهای بسته مجهولات را بگشایند.